Leuke date ideeën voor thuis! 0

Daten op het Strand met en Glas Champagne

Nu alles steeds duurder wordt, wil je liever geld besparen. Het is toch automatisch dat je dan op het daten gaat letten. Dat is één van de makkelijkste kostenposten, waar je geld op kunt besparen. Je zult dan steeds minder snel buiten huis willen daten. Gelukkig zijn er genoeg opties om thuis uit te voeren. We zullen er een aantal voor je op een rijtje zetten. Hopelijk kun je daar inspiratie uithalen.

Een romantisch diner thuis

Ben jij degene die elke dag kookt? Dan moet daar natuurlijk dringend verandering in komen. Laat jouw partner maar eens een geweldig diner op tafel zetten. Laat hem of haar maar zijn best voor jou doen. Haal bij de supermarkt een fles wijn of champagne om het etentje nog wat romantischer te maken. Zorg ter aankleding voor een mooie bos bloemen op tafel en eventueel wat foto’s van jullie samen. Om de sfeer natuurlijk wat romantischer te maken, kun je de lichten het beste dimmen. 

Wil je het echt afmaken? Dan kun je het licht en de foto’s ook met elkaar combineren. Bestel een fotolamp en zorg voor een fantastisch romantisch diner. Uiteraard kun je het diner ook samen verzorgen, als jullie graag samen koken. Zorg dan voor een uitdaging voor jullie zelf. Probeer bijvoorbeeld een 5-gangen diner voor te bereiden of te koken zoals in sterrenrestaurants wordt gedaan. Dat wordt in ieder geval genieten geblazen. 

Een klassieke spelletjesavond

Wie is bij jullie de winnaar? Als jullie beide competitief ingesteld zijn is een spelletjesavond heel geschikt om te doen. Zo kun je klassieke bordspellen spelen, maar ook de leukste kaartspellen uit de kast trekken. Van memory tot een potje monopoly of van Qwixx tot Twister. Er is heel veel mogelijk.

Bovendien zijn er heel veel spellen, die ervoor zorgen dat je meer over elkaar te weten kunt komen. Wellicht dat je achter een paar details komt, die je anders niet snel van elkaar zou weten. Zo houd je jullie relatie leuk, interessant en misschien wel spannend! 

Ben je toe aan iets anders? Speel dan een potje poker met alle regels die jullie in gedachten hebben. En ook het casino kun je tegenwoordig in huis halen. Deze is namelijk maar een paar muisklikken verwijderd van jullie. Plof neer op de bank met de laptop en daag elkaar uit om zoveel mogelijk geld te winnen. 

Uiteraard kun je ook altijd nog de spelcomputer opstarten, in plaats van al die bordspellen uit de kast te halen. Wie wint er met een oldschool potje tennis op de Wii? Wie gaat er als eerste over de finish bij Mario Kart op de Nintendo Switch? En wie scoort de meeste goals bij een potje Fifa op de Playstation? Een avond vol leuke games en dat gewoon thuis op de bank!

Een spa verwendag

Het is natuurlijk heerlijk om naar de wellness te gaan met z’n tweeën. Maar, als je budget krap is kom je daar niet altijd aan toe. Natuurlijk kun je ook net zo goed een spa dag thuis organiseren, zolang je de juiste tools ervoor hebt. Begin met elkaar te masseren. Zorg dat je in ieder geval genoeg massageolie in huis hebt. Na de massage is het natuurlijk tijd om al die olie van jullie lijf te spoelen. Dat kan door samen onder de douche te springen of juist in bad te gaan. 

Als jullie voor het bad kiezen is het aan te raden om een lekkere bruisbal te halen. Dit geeft toch een ander gevoel dan normale douche. Het geeft dan misschien niet veel schuim, maar wel een heerlijke geur die lekker blijft hangen.

Het voordeel van deze dates is dat ze tijdloos zijn en dat je ze ook nog eens heerlijk met elkaar kunt combineren!

Previous ArticleNext Article
GEZONDHEID ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *