De leukste uitjes voor een vriendinnendag 0

Vriendinnendag

Vriendschappen moeten we vieren en daarom is het belangrijk om zo nu en dan eens een vriendinnendag te organiseren. Met de drukke levens die we tegenwoordig allemaal hebben is het verstandig om tijd voor elkaar vrij te maken. Plan daarom eens één dag in de maand in die in het teken staat van jullie vriendschap. Uiteraard kun je de vriendschap op heel veel manieren vieren en wij zetten de leukste op een rijtje.

Organiseer een picknick

Eten is wat mensen verbindt en daarom is een picknick een goede manier om de vriendschap te vieren. Deze picknick kan bij iemand thuis worden gehouden of in een bos waar het is toegestaan. Wellicht zijn er nog andere leuke plekjes die je kunt verzinnen, zoals bijvoorbeeld het strand. Verdeel de taken in je vriendengroep, zodat iedereen bijdraagt aan deze picknick. De taken kun je als volgt verdelen; een paar mensen zorgen voor het eten en drinken, iemand zorgt voor een groot kleed, iemand regelt een box met muziek en een ander kan nog zorgen voor wat leuke spelletjes. Vergeet ook zeker niet om je rommel op te ruimen, wanneer je de plek weer verlaat. 

Houdt een bierproeverij

Als je wat te vieren hebt, komt daar al snel een alcoholische versnapering bij kijken. Daarom kunnen jullie net zo goed een bierproeverij organiseren. Laat iedereen een paar verschillende biertjes halen, afhankelijk van de grootte van jullie groep. Zorg er wel voor dat je genoeg hebt van hetzelfde biertje, zodat wel iedereen deze kan proeven. Zorg ook meteen voor wat lekkers erbij. Hier lees je welke snacks en biersoorten een goede combinatie zijn. Dit uitje kan uiteraard prima worden georganiseerd bij iemand thuis. 

Organiseer een diner

Vriendschappen vieren we het liefst onder het genot van eten. Trommel daarom eens iedereen op om een leuk diner te organiseren. Overleg met elkaar wie welke gang maakt en wat de dieetwensen en allergieën zijn. Het gaat natuurlijk om het vieren van de vriendschap, dus zorg dat je hier zeker rekening mee houdt. Ook dit uitje kun je gemakkelijk bij één van jullie thuis organiseren. 

Maak een fijne wandeling

Wandelen is zo ontzettend goed voor je. Het is eigenlijk de makkelijkste manier om in beweging te blijven. Stel daarom eens een leuk gebied voor om te wandelen. Grote kans dat je ergens in de buurt wel een lekkere warme chocolademelk of sapje kunt scoren. Overleg wel goed met elkaar over de plek waar jullie gaan wandelen. Een wandeling over het strand kan heel leuk zijn, maar wandelen door de natuur is natuurlijk ook een favoriet. Onderweg is er ruimte genoeg om lekker te kletsen en te lachen met elkaar. Wellicht kun je deze wandeling combineren met een picknick achteraf. 

Houdt een spelletjesavond 

Hoe groter de vriendengroep, hoe leuker dat het wordt. Pak je favoriete spellen en stal deze uit door het huis. Of het nou bordspellen of kaartspellen zijn, maakt niet uit. Elk half uur kun je bijvoorbeeld wisselen van spel. Hierdoor krijg je ook de kans om steeds met een andere vriendin het spel te spelen. Ideaal als sommige mensen in je vriendengroep elkaar nog niet zo goed kennen. Uiteraard mag een potje beerpong niet missen in dit parcour. 

Organiseer een sportdag

Bewegen is natuurlijk belangrijk en gezond. Helaas houdt niet iedereen zich daaraan, omdat sporten best een drempel kan zijn. Maar, wat is er nou leuker dan sporten met je vriendinnen? Het is de ideale manier om elkaar te motiveren, waardoor je sporten misschien wel leuker gaat vinden en gaat waarderen. Er heeft vast wel iemand een springtouw of hula hoop in de vriendengroep. Misschien zijn er nog vriendinnen die broers hebben met een hoop sportspullen, die je vast wel een dagje mag lenen. Met al die verschillende attributen kun je zo een heel sportparcour uitzetten!

Previous ArticleNext Article
INSPIRATIE ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *