The Rolling Stones in Brussel 0

The Rolling Stones 2022 Europe Tour

Geloof het of niet, maar The Rolling Stones komen binnenkort naar Brussel. Uiteraard komen ze niet zomaar langs om een Luikse wafel of Vlaamse frieten te eten. Ze komen een fantastisch optreden geven met de band. Uiteraard kun jij er ook bij zijn! Lees in dit artikel hoe je jezelf voor kan bereiden op dit geweldige concert. 

De tickets scoren

Het is belangrijk om allereerst de tickets te scoren van de Rolling Stones. Dat is het allerbelangrijkste. De kaarten vliegen namelijk als warme broodjes over de toonbank. Het zou zonde zijn als je er net naast zou grijpen. Op dit moment zijn er nog wel een aantal tickets te koop, maar ze gaan serious hard. Als je het concert niet wil missen, moet je deze kans uiteraard met beide handen aanpakken. Wie weet is dit een van de laatste concerten die ze geven in Brussel, dat kan zomaar het geval zijn. 

Niet getreurd als je er wel naast grijpt, want er zijn nog meer concerten aangekondigd tijdens The Rollings Stones Tour. Je moet daar weliswaar langer voor reizen, want de concerten worden in de omliggende landen gegeven. De band geeft namelijk een concertreeks ter ere van hun 60-jarige bestaan. De tour heet dan ook ‘Sixty Stones Europe’, waarbij de band dus heel Europa door reizen. Mocht je dus geen tickets kunnen scoren voor Brussel, dan heb je altijd nog de mogelijkheid om uit te wijken naar Amsterdam bijvoorbeeld. Houdt er wel rekening mee dat ze daar een paar weken eerder spelen. Klik op de link als je nog meer informatie wilt lezen over de Europe Tour 2022 van The Rolling Stones.

Spotify playlist maken

Als je naar het concert van het jaar gaat, wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Zorg ervoor dat je alle hits mee kunt zingen. Hoe kun je je dan beter voorbereiden dan door alle muziek in een playlist te zetten. Speel deze playlist zo nu en dan af en geniet van de leukste en bekendste hits. Dat is een van de manieren om ook helemaal in de rock-’n-roll stemming te komen. 

De nummers die zeker in de playlist voor moeten komen zijn natuurlijk de liedjes waar ze bekend om staan. Denk dan aan liedjes als: Sympathy for the Devil, Angie, Paint It Black en I Can’t Get No Satisfaction. Dat zijn echte meezingers, die grote kans hebben om tijdens deze concertreeks gespeeld te worden. Het is dan wel zo gaaf als je deze luidkeels kan meezingen als een echte fan. 

In de stemming komen

Er zijn natuurlijk ook andere manieren om je voor te bereiden op een concert in het algemeen. Naast veel muziek luisteren van The Rolling Stones op YouTube kun je bijvoorbeeld ook naar andere festivals gaan om in de feestsfeer te komen. We zitten net weer in het festivalseizoen, dus er zijn festivals genoeg. Wellicht dat er een paar festivals zijn, die nog hoog op je lijstje staan. Ideale manier om in de stemming te komen. Bovendien hebben we natuurlijk iets in te halen, van de voorgaande jaren. Ik hoop dat je een beetje gespaard hebt, want het festivalseizoen en alle concerten moeten dubbel en dwars ingehaald worden. Dat wordt nog eens een drukke zomer, met als klap op de vuurpijl, natuurlijk het concert van The Rolling Stones. 

Merchandise aanschaffen

Als echte fan, wil je natuurlijk jouw grote helden eren door kleding te dragen van The Rolling Stones, waar zij opstaan. Deze kun je voorafgaand aan het concert al online bestellen. Dan weet je zeker dat je verzekerd bent van een shirt of trui naar keuze bijvoorbeeld. Uiteraard kun je vaak ook merchandise bij het concert zelf halen, mits dit niet uitverkocht is. Daarom is het altijd verstandiger om vooraf de merchandise te bestellen, dan grijp je er niet naast en kun je het tijdens het concert al dragen.

Previous ArticleNext Article
CULTUUR ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *